Δημοσιεύματα στέλνουν τον Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός απαντά αρνητικά!

Τον είχε βάλει στο μάτι η ΤΣΣΚΑ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως ο Ολυμπιακός απαντά αρνητικά στην Ρωσική ομάδα.

Μιλουτίνοφ

Από τον Μάιο τον γλυκοκοιτάζει, φυσικά αναφερόμαστε στις επαφές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με το Eurohoops, η ομάδα του Δ. Ιτούδη άσκησε μεγαλύτερη πίεση για τον σέρβο σέντερ. Βέβαια, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.  Πλέον, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, μετά την μεγάλη πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση της «Αρκούδας» και ο 25χρονος σέντερ είναι κοντά στην μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ ψάχνουν την… χρυσή τομή στο ποσό που θα μπει στα ταμεία των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι, σε περίπτωση πώλησης του έμπειρου ψηλού, θα έχουν… διαγράψει και το συμβόλαιό του, έχοντας παράλληλα και χρήματα ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του και να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη «ανάσα» στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ντέιβιντ Μπλατ. Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, θα ενεργοποιηθεί το… plan b για την θέση του σέντερ, το οποίο έχει σε κεντρικό πλάνο τους Οθέλο Χάντερ και Ντέβιν Μπούκερ.

Δείτε τη δημοσίευση του δημοσιογράφου Νίκου Βαρλά για την υπόθεση Μιλουτίνοφ:

Όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ, καθώς αν ο Σέρβος ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει με μεταγραφή, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να αλλάξει στάση.

Ας περιμένουμε για πιο ασφαλή συμπεράσματα….

Διάβασε επίσης