Με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Πλευρίτου του Ολυμπιακού που πέτυχε επτά γκολ η Ελλάδα συνέτριψε με 20-1 το Ισραήλ για το προολυμπιακό τουρνουά.

Με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Πλευρίτου του Ολυμπιακού που πέτυχε επτά γκολ η Ελλάδα συνέτριψε με 20-1 το Ισραήλ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Το σύνολο του Τεό Λοράντου θα παίξει αύριο (21/1) την πρωτιά με την Ουγγαρία, όμως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κριθεί το Σάββατο με αντίπαλο την Ολλανδία ή την Ιταλία. Τσουκαλά και Ξενάκη ήταν επίσης πολύ καλές για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 4 γκολ έκαστες ενώ από πλευράς των αντιπάλων σκόραρε μόνο η Χότσμπεργκ.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 3-0, 5-1, 5-0

ΕΛΛΛΑΔΑ(Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 4, Τριχά, Ελευθεριάδου 2, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 4, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια, Βασ. Πλευρίτου, Ελευθ. Πλευρίτου 7, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου

ΙΣΡΑΗΛ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Πέρες, Γιαάκομπι, Λέβι, Μπογκατσένκο, Νόι, Φουτοριάν, Φάρκας, Μενάκερμαν, Ταλ, Σασόβερ, Χότσμπεργκ 1, Γκάζιτ, Γκέβα