Η Ιωάννα Δίελα μίλησε αποκλειστικά στον Μιχάλη Μαχαίρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό, με την ίδια να δίνει το... σύνθημα για το νταμπλ!

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκες» μίλησαν στο… παρκέ, κάνοντας δύο νίκες και παίρνοντας το τρόπαιο του Κυπέλλου… στον Πειραιά. Η Ιωάννα Δίελα ήταν μέλος αυτής της επιτυχούς προσπάθειας, με την ίδια να μιλά στον Μιχάλη Μαχαίρα, για λογαριασμό του Thrylos24.gr.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Το Final-4 τελείωσε ιδανικά για εμάς. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, όπως θέλαμε εξ αρχής. Δυστυχώς βέβαια, στον σημερινό τελικό δεν είχαμε την απόδοση που επιθυμούσαμε. Όμως, εν τέλει κερδίσαμε κι όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε».

Το σχόλιο της Ιωάννας Δίελα για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος ήταν απλά φανταστικός. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σίγουρα όμως, τους περιμένουμε και στο πρωτάθλημα που σε λίγο διάστημα πλησιάζει, ενόψει του φινάλε».

Η ίδια ερωτήθηκε και για τη διοργάνωση που διεξήχθη στα Χανιά: «Από τη στιγμή που η Κρήτη πήρε τη διοργάνωση, ήμουν εξ αρχής σίγουρη πως θα έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Πολλά συγχαρητήρια στο νησί της Κρήτης. Ελπίζω να ξαναπάρει αντίστοιχες διοργανώσεις».

Τέλος, η φόργουορντ του Θρύλου έδωσε το σύνθημα και για το πρωτάθλημα, λέγοντας: «Πλέον παίρνει σειρά ο επόμενος στόχος. Φουλ και… φύγαμε για το πρωτάθλημα!».