Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για τον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής (9/12) εξέδωσε την Παρασκευή (7/12) η διοίκηση της Ξάνθης.

Δίχως την παρουσία των οπαδών του θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς της 13ης αγωνιστικής, απέναντι στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός.

Οι ακρίτες με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή (7/12) έκαναν και επίσημα γνωστό ότι το ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα διεξαχθεί χωρίς φίλους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην προγραμματισμένη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης (27/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena την Κυριακή (9/12, 15:30) για την 13η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.»