Ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει στον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ντουντελάνζ.

Ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Πέμπτης αναμετράται με την Ντουντελάνζ, ομάδα από το Λουξεμβούργο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (23/10) την αποστολή για το ματς με την Ντουντελάνζ και ήδη φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες θέσεις για το βασικό σχήμα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο ματς της προσεχούς Πέμπτης (25/10).

Δείτε ποιους σκέφτεται να ξεκινήσει ο Πέδρο Μαρτίνς: 

Όπως βλέπετε, προτιμά τον έλληνα γκολκίπερ, αντί του Σα, ο Πέδρο Μαρτίνς, με τους Κούτρη και Ομάρ να βρίσκονται στα άκρα της άμυνας, και ως δίδυμο στόπερ, προτιμάται ο Βούκοβιτς με τον Σισέ.

Αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Νάτχο-Γκιγιέρμε, με “δεκάρι” τον Κώστα Φορτούνη. Στις πτέρυγες αναμένεται να επιλέξει τους Ποντένσε-Λάζαρο, με “αιχμή του δόρατος” τον Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο.

Βέβαια, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης, όπου και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με την Ντουντελάνζ.