Διαγραφή από τους πίνακες των Ευάγγελου και Φωτιά θα ζητήσετε;

Στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έγιναν διαιτητικά εγκλήματα, αλλά μόνο σε ματς του Ολυμπιακού ξέρετε να διαμαρτύρεστε ρε ρόμπες...


Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο μας ζάλισαν για «σφαγιαστική» και «εγκληματική» διαιτησία με αποκορύφωμα να απαιτήσουν να διαγραφούν από τους πίνακες οι Τσαγκαράκης και Παπαπέτρου.

Τώρα στον Βόλο με τα εγκλήματα από Φωτιά και Ευαγγέλου θα το ζητήσετε η δεν σας βολεύει τώρα; Η «εξυγίανση» και η προπαγάνδα από το πορτοκαλί βόθρο καλά κρατάει αλλά δεν είναι αυτό. Ακούγονται διαρκώς πράγματα τα οποία σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Πράγματα στα οποία λες πως γίνεται η βλακεία να μην έχει ταβάνι; Να λοιπόν που όμως γίνεται. Στην αναμέτρηση του ΠΑΟ με τον Βόλο, έπειτα από παράβαση για χέρι από παίκτη του Παναθηναϊκού ο διαιτητής της αναμέτρησης είπε παίζεται, ενώ και από το VAR δεν έδειξαν συγκινημένοι ιδιαίτερα.

Φωτιάς και Ευάγγελου συνεχίζουν να «εγκληματούν» αλλά από κει και πέρα το θέμα είναι αν θα υπάρξει συνέχεια. Μόνο όταν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός βρίσκετε τροφή να μιλήσετε ρόμπες σωστά;

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης