Ο Αλέξανδρος Παπανικολάου στο thrylos24.gr το πως είναι διαφορετικό μα είσαι ΑΕΚ.

Ορίστηκε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Για την ακρίβεια ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στις 26/7 στις 21.00.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ επικύρωσε την εισήγηση με ψήφους 12 υπέρ, 4 παρών από τους Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Μάκη Γκαγκάτση, Βαγγέλη Ασλανίδη και Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ όχι ψήφισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης.

Εδώ από το thrylos24.gr πάμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πάμε να θυμηθούμε τι έγινε τον Αύγουστο του 2010!

Η ΑΕΚ φλερτάρει με το διεθνές ρεζιλίκι και το σενάριο του αποκλεισμού της από την UEFA είναι πέρα για πέρα ορατό. Οι κιτρινόμαυροι δεν έβρισκαν γήπεδο για να υποδεχτούν την Νταντί.

Ο αγώνας είχε οριστεί στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη, αλλά οι “Πάνθηρες” πήγαν και κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο για να μην αγωνιστεί η ΑΕΚ στο γήπεδο της ομάδας τους.

Όμως ο Ολυμπιακός, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε μπροστά και παραχώρησε το Γεώργιος Καραϊσκάκης για να αγωνιστεί εκεί ο δικέφαλος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεώρησε αυτονόητη την θετική απάντηση που έδωσε στην Ένωση, αφού πάνω από τις συλλογικές αντιπαραθέσεις είναι το εθνικό συμφέρον, όπως ο ίδιος είχε τονίσει!

Κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου του 2020. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να μην γίνει ο τελικός σε χωράφι, καθώς μετά από λίγες ημέρες οι Πειραιώτες διεκδικούν πρόκριση στο Final-8 του Europa League.

Στην Ριζούπολη έχει να παιχτεί ποδόσφαιρο πάνω από 5 μήνες! Ο αγωνιστικός χώρος είναι φυσικό να μην είναι σε καλή κατάσταση και ο κίνδυνος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλος.

Αλλά το ξέχασα… είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!