Οι δηλώσεις των πρωταθλητών Τζηρά, Κωστακίδη και Κανδύλα.

Ευτυχισμένοι για την ανατροπή τίτλου και την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ είναι άπαντες στην ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή.

Όπως όλοι οι «ερυθρόλευκοι», έτσι και οι Δημήτρης Τζηράς, Παντελής Κωστακίδης και Πέτρος Κανδύλας «πλέουν» σε… πελάγη ευτυχίας για αυτή την τεράστια επιτυχία, κάτι που δήλωσαν και μετά την λήξη του πέμπτου τελικού, κόντρα στην ΑΕΚ.

Αρχικά, ο MVP του πρωταθλήματος, Τζηράς, είπε: «Μια επική ανατροπή, δεν το παρατήσαμε ποτέ, ακόμα και στο 0-2 που ήταν δύσκολα τα πράγματα. Βήμα-βήμα φτάσαμε στην ιστορική ανατροπή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Κρατάμε το νταμπλ και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε πολλά τα επόμενα χρόνια».

Στη συνέχεια, ο Κωστακίδης πρόσθεσε: «Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει πιο εύκολο. Είχαμε κάποια νεύρα, μας βγήκε και η κούραση. Εκμεταλλεύτηκε και ο αντίπαλος κάποια σφυρίγματα που ήταν αμφισβητούμενα, μπήκε στο παιχνίδι. Ευτυχώς αντιδράσαμε, είχαμε την εμπειρία και φτάσαμε στη νίκη. Τρομερή και φανταστική η εξέλιξη των τελικών. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Μοναδική εμπειρία. Θεωρώ, ότι κάναμε τεράστια ανατροπή».

Τέλος, ο Κανδύλας τόνισε: «Ο κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί, όπως κι εμείς, καλύτερη κατάληξη. Εκεί που ήμασταν στο 2-0, να γυρνάς τη σειρά σε 3-2 δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή».