Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να μην διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ, με τους ερυθρόλευκους να δικαιώνονται πανηγυρικά μιας και αναβλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ ώστε να μην διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του πινγκ πονγκ. Με την απόφαση να δικαιώνει πανηγυρικά τους ερυθρόλευκους. Δείχνοντας ότι έχουν απόλυτο δίκιο.

Ο λόγος της αναβολής ήταν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που είχαν αθλητές του συλλόγου στο WTT Singapore Smash, με αποτέλεσμα να μην μπορούσαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα.

Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το “θηλυκός Σλούκας”» (vid)
Σταμολάμπρου: «Δεν μου ταιριάζει το “θηλυκός Σλούκας”» (vid)

Το αίτημα του Ερασιτέχνη λοιπόν έγινε δεκτό. Δίνοντας ένα ακόμα… χαστούκι στην προπαγάνδα που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά και στο γεγονός ότι παραπληροφορήθηκε ο κόσμος.

Η τελευταία αγωνιστική λοιπόν αναβλήθηκε απόλυτα φυσιολογικά, αφού στο διάστημα 7-19/3/2023 διεξάγεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (W.T.T. και της I.T.T.F.) το τουρνουά στη Σινγκαπούρη, όπου συμμετέχουν υποχρεωτικά οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν καταταγεί στις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου ranking list.

Οι αθλητές Pitchford , Gacina, Pucar, Monteiro, Pesotska, Pota, Vivarelli που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό λοιπόν έπρεπε να συμμετέχουν εκεί και αν δεν κατέβαιναν, οι ποινές είναι σωρευτικά χρηματικές και αγωνιστικές (απώλεια βαθμών αξιολόγησης).

Μία ακόμα δικαίωση του Ολυμπιακού μέσω του ΑΣΕΑΔ. Όχι μόνο ηθική, αλλά και ουσιαστική.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24