Ο Κοστίνια στο παρελθόν, υπήρξε συμπαίκτης του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος απομακρύνθηκε από την προοπτική του Πειραιά.

Ο 24χρονος αμυντικός Κοστίνια αποκτήθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό. Στο παρελθόν, υπήρξε συμπαίκτης του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος απομακρύνθηκε από την προοπτική του Πειραιά και επιδιώκει να εξασφαλίσει θέση βασικού στην Πόρτο. Οι δύο παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και είναι συνομήλικοι. Συγκεκριμένα, ήταν μέλη της Κ19 της Πορτογαλίας τη σεζόν 2017-18, έχοντας παίξει μαζί σε τρία φιλικά παιχνίδια. Συνολικά, μοιράστηκαν το γήπεδο για 250 λεπτά, παίζοντας και οι δύο σε έναν αγώνα που έληξε 0-0 με τον Καναδά, σε μια ήττα με 1-2 από την Τουρκία (όπου ο Κοστίνια αγωνίστηκε για 70 λεπτά και ο Κάρμο για 90), καθώς και σε μια νίκη με 2-0 επί της Κίνας.

Θυμίζουμε ότι ο Κοστίνια υπήρξε συμπαίκτης του Ανδρέα Σάμαρη. Σε μια συνέντευξή του, ο 35χρονος μέσος είχε αναφερθεί στον Πορτογάλο αμυντικό, τονίζοντας: «Στη Ρίο Άβε υπάρχουν ταλαντούχοι και φιλόδοξοι παίκτες, όπως ο Κοστίνια και ο Φάμπιο Ρονάλντο, ικανοί να φτάσουν ψηλά». Από την πλευρά του, ο Κοστίνια είχε δηλώσει ότι χρωστάει πολλά στον Σάμαρη.

Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!
Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.