Είδη έχουν γίνει ομιλίες σε υψηλούς τόνους για να μην υπάρχουν τα περσινά που χάθηκε μία χρονιά έτσι

Η προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν μάθημα για όλους στον Ολυμπιακό, όχι μόνο στα αγωνιστικά ζητήματα αλλά και στα όσα έγιναν στα αποδυτήρια της ομάδας. Το κλίμα στους «ερυθρόλευκους» δεν ήταν το ιδανικό και αυτό μέτρησε αρκετά και για την εικόνα που έβγαζαν μέσα στο γήπεδο.

Για αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε τα αποδυτήρια να μην χαλάσουν ξανά και να υπάρχει η απόλυτη πειθαρχία, έτσι ώστε να μπορεί και η ομάδα να δουλέψει όπως πρέπει για να έχει και στον αγωνιστικό χώρο την εικόνα που χρειάζεται. Γιατί έχει αποδειχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ομάδων, πως το κλίμα και η ψυχολογία που υπάρχει στα αποδυτήρια είναι σημαντικά στοιχεία για την καλή αγωνιστική εικόνα.

Αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα… παιχνίδια του Μανώλη Σιώπη. Είναι αποφασισμένοι οι Πειραιώτες να μην αφήσουν το κλίμα να ξεφύγει και με τη στάση τους απέναντι στον νεαρό μέσο, το απέδειξαν ξεκάθαρα.