Δεν κρατιέται ο κόσμος του θρύλου – 15.000 εισιτήρια έχουν φύγει μέχρι στιγμής, για το ματς με τον Βόλο!
Ανυπομονησία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού, με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να έχουν ήδη πάρει 15.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Βόλο!
Τεράστια ανυπομονησία υπάρχει από τον λαό του Ολυμπιακού, να δει ξανά από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες και τον τελικό κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Μεγάλη είναι η ζήτηση από τον κόσμο των νταμπλούχων Ελλάδας για τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλο, ζητώντας πληροφορίες είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό email, για τη 2η αγωνιστική της Super League, καθώς η πρεμιέρα στο Καραϊσκάκη είναι κεκλεισμένων των θυρών.
Εξαιτίας και του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει από τον κόσμο του Ολυμπιακού, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετήσει όσο περισσότερους φιλάθλους είναι δυνατόν πρόκειται να ζητήσει από τη γηπεδούχο ομάδα πάνω από 15.000 εισιτήρια, για τα οποία θα υπάρξει σχετική ενημέρωση λίγες ημέρες μετά από τα φιλικά στην Ιταλία με Νάπολι και Ίντερ.