Θα έπρεπε να ντρέπονται οι "γκρι" χειρουργοί, αλλά ποιος έχασε την τσίπα του, για να την βρουν εκείνοι;

Η καλή και η κακή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός… Και αυτό συνέβη και στο ΟΑΚΑ. Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι διαιτητές του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις τους.

Κατάφεραν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να χρεώσουν 3 φάουλ (!) στον Νίκολα Μιλουτίνοφ σε διάστημα 2:44’ από την έναρξη του ματς και ουσιαστικά υποχρέωσαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον αποσύρει στον πάγκο για το υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Μάλιστα, συνολικά ο Σέρβος σέντερ του Θρύλου, ο οποίος είναι κομβικός στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» έπαιξε μόνο 3:17’ στο ματς, όσα δηλαδή του επέτρεψαν οι απευθείας ορισμένοι της ΚΕΔ να σφυρίξουν στον 5ο τελικό.

Έγραψαν ιστορία, καθώς δεν νομίζουμε ποτέ ξανά να έχει αποβληθεί τόσο γρήγορα από το παιχνίδι άλλος παίκτης από οποιοδήποτε πρωτάθλημα του πλανήτη, σφυρίζοντας ανύπαρκτα φάουλ, μόνο και μόνο για να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Βέβαια, μακάρι να γινόντουσαν όλα αυτά μόνο πάνω στον Μιλουτίνοφ και όχι προς όλη την ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση φανερώνει τι έγινε στο ΟΑΚΑ και στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος.