Στην Αγγλία και όχι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα ολοκληρώσει τη προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό η Άστον Βίλα.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05, 22:00) στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ.

Από τη μεριά της, η αγγλική ομάδα επέλεξε να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με τον Θρύλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, διοργανώνοντας προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (08/05, 11:00).

Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!
Τότε έρχεται Ελλάδα ο Ποντένσε!

Όσον αφορά τη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του Ουνάι Έμερι, αυτή θα πραγματοποιηθεί στο φαληρικό γήπεδο την Τετάρτη (08/05) στις 20:00.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Συνδεθείτε στην ομάδα τουTHRYLOS24στοViber
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24