Ο Ανέστης Δαλακούρας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού, με τον Φίλιππο Βέροιας, λέγοντας τα εξής.

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο (23/10) στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague Ανδρών.

Ο Ανέστης Δαλακούρας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και είπε τα εξής: 

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Η πρώτη προπόνηση του Νεντέλκοβιτς με τα ερυθρόλευκα (photos)
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Η πρώτη προπόνηση του Νεντέλκοβιτς με τα ερυθρόλευκα (photos)

«Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη για τα προκριματικά του Champions LeagueTώρα μπροστά μας έχουμε το πρωτάθλημα και  παίζουμε με τη Βέροια στην έδρα μας η οποία προέρχεται από ήττα και σίγουρα θα προσπαθήσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε άλλη μια νίκη και να συνεχίσουμε το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας με την Ευρώπη και το πρωτάθλημα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.