Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Μαργιάνα Πετρίδη στο σκιφ κορασίδων του 11ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ανάπτυξης, το οποίο διεξήχθη στην Μυτιλήνη το διάστημα 28 με 30 Ιουνίου 2018 .

Ο προπονητής της Μαρίνος Τάσος ανέφερε στο olympiacossfp.gr : «Είχαμε δύσκολο έργο όλη την χρονιά, αφού η προπόνηση τον περισσότερο χρόνο έγινε στη ξηρά με το εργόμετρο, καταφέραμε όμως να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω η διάκριση αυτή να κινήσει το ενδιαφέρον τον ομοσπονδιακών προπονητών και να την καλέσουν στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας.»

Ο Έφορος του τμήματος Βουγιδης Τάσος τόνισε στο olympiacossfp.gr : «Συγχαρητήρια στην ομάδα για την συντονισμένη δουλειά που έκαναν, τους εύχομαι ακόμη ψηλότερα. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον αείμνηστο έφορο μας και πρόεδρο της κωπηλασίας Γιώργο Μoναχό.»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια στη Γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ!
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια στη Γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24