Ο Κώστας Χριστοφιδέλης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» αθλητών στους τελικούς του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ απηύθυνε ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Ο πολύπειρος άσος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για τις μάχες με τους «ασπρόμαυρους» και θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους, προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα το οποίο από την αρχή της χρονιάς έχουμε θέσει ως βασικότερο στόχο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι μετά και την απώλεια του Κυπέλλου είναι λίγο ό,τι και να λέμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, να μας στηρίζει σε όλες τις στιγμές και στις εύκολες και στις δύσκολες και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και τα παιχνίδια θα γίνουν εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων. Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα από την Ομοσπονδία.