Χωρίς τον Ινσούα ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ, θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός.

Εκτός του Ινσούα,  ο οποίος φέρεται να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει και άλλες απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Ινσούα, Γιόχανσον, Νούνες, Περέα, Πούγγουρας, Μπεκ και Νάγκι.

Η αποστολή για το Φάληρο αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη
Η Τουρκική ομοσπονδία έσβησε την ανάρτηση «no mercy» και ζήτησε συγγνώμη

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.