Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τη βαθμολογία στον Α’ προημιτελικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών, που συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ο εαυτός του στη Μασσαλία, με συνέπεια να ηττηθεί με 12-7 από τη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League πόλο Ανδρών.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου του, με τρεις βαθμούς (εννιά η Νόβι Μπέογκραντ, έξι η Μαρσέιγ). Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Καλείται να βελτιωθεί άμεσα. Να «παλέψει» μέχρι τέλους και να κάνει το «τρία στα τρία» τις τελευταίες αγωνιστικές. Ώστε -σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων- να προκριθεί στο Final-4 της Μάλτας.

Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη

Το αναλυτικό πρόγραμμα στον Α’ όμιλο

4η Αγωνιστική

02/04 Ολυμπιακός – Γιαντράν (21:00)

02/04 Μαρσέιγ – Νόβι Μπέογκραντ (21:00)

5η Αγωνιστική

23/04 Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός (21:00)

23/04 Γιαντράν – Μαρσέιγ (21:00)

6η Αγωνιστική

14/05 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ (21:00)

14/05 Γιαντράν – Νόβι Μπέογκραντ (21:00)

Η βαθμολογία στον Α’ όμιλο (σε παρένθεση τα γκολ)

1. Νόβι Μπέογκραντ 9 (40-27)
2. Μαρσέιγ 6 (37-31)
3. Ολυμπιακός 3 (24-31)
4. Γιαντράν 0 (28-40)

* Οι πρώτες δύο ομάδες προκρίνονται στο Final Four της Μάλτας.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

1. Αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
2. Διαφορά τερμάτων μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
3. Καλύτερη επίθεση μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν
4. Διαφορά τερμάτων
5. Καλύτερη επίθεση

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.