Η κίνηση «ματ» της διοίκησης και η ανανέωση του συμβολαίου του Πασχαλάκη για δυο ακόμα χρόνια.

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι ο Πασχαλάκης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά, αλλά μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις υπάρχει και η επιβράβευση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν ένα+ ένα και αυτομάτως το καλοκαίρι θα ενεργοποιούσαν την παραμονή του με τη διαφορά ότι ο παίκτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για δυο ακόμα χρόνια και προφανώς με καλύτερες αποδοχές.

Δεν το χωνεύει ο Τζέκο με τίποτα: «Αν είσαι τυχερός…»
Δεν το χωνεύει ο Τζέκο με τίποτα: «Αν είσαι τυχερός…»

Αυτή είναι η πληροφορία που υπάρχει για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που έδωσε απάντηση σε αυτούς που είχαν τις ενστάσεις τους και τις επιφυλάξεις για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Κέρδισε όχι απλά τις εντυπώσεις, αλλά έχει εξελιχτεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας και δίκαια ανταμείβεται με ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και σύντομα θα ανακοινωθεί η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Το άξιζε και με το παραπάνω ο Αλέξανδρος.

Κώστας Σαμοθράκης

«Αντέχω ακόμα»…… Ένα υπέροχο «ταξίδι» που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1985 με πρώτο σταθμό την «Αθλητική Ηχω» σαν ρεπόρτερ Ολυμπιακού στο Μπάσκετ. Το ποδοσφαιρικό «σαράκι» όμως ήταν μέσα μου και το ποδόσφαιρο ανέκαθεν ήταν το πιο ελκυστικό άθλημα και αυτό τελικά με κέρδισε.

Λίγους μήνες στην ιστορική εφημερίδα και στη συνέχεια πρώτη «μεταγραφή» μου στο Φως των Σπόρ όπου παρέμεινα για πέντε χρόνια. Εκεί μπήκαν οι βάσεις για να ξεκινήσω και να καθιερωθώ στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τις πιο μεγάλες επιτυχίες, την αποκλειστική συνέντευξη του Λάγιος Ντέταρι και του Γιώργου Κοσκωτά! Για ξεκίνημα δε το λες και άσχημα.

Με «δάσκαλο» τον ΜΕΓΑΛΟ Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη δεν είναι εύκολο να αποτύχεις…. Στη συνέχεια η «Απογευματινή» και σιγά, σιγά άνοιξε και το τηλεοπτικό πεδίο(1991) με την παρουσία μου πάντα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με πρώτο το Star canel, την ΕΡΤ και αργότερα στο Magic TV, όπου έμεινα για ένδεκα χρόνια.

Εν το μεταξύ από τον Μάιο του 1988, είχα γίνει ήδη μέλλος της εφημερίδας «Πρωταθλητής» με τον Σωτήρη Πουλόπουλο να είναι αυτός που μου έδειξε την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και με στήριξε όσο κανείς άλλος. 22 προετοιμασίες στο εξωτερικό και αμέτρητα ταξίδια με τον Ολυμπιακό, είναι ένα επίτευγμα εδώ που τα λέμε και ένα σημάδι ότι έχεις καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Και φυσικά να διαψεύσω όσους, στο ξεκίνημα, με παρότρυναν να μην ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα γιατί οι δυσκολίες είναι μεγάλες και το μέλλον αβέβαιο…

Αντέχω ακόμα για όσους έχουν την απορία μετά από 37 χρόνια και η απάντηση για το πότε θα αποφασίσω να αποσυρθώ δεν είναι εύκολη. Όσο αντέχω και όσο με θέλουν, γιατί το μεράκι υπάρχει ακόμα και ο Ολυμπιακός είναι ένας τρόπος ζωής. Πόσο μάλλον όταν έχεις καταφέρει να συνδυάσεις το επάγγελμα με το χόμπι. Το πιο ιδανικό για μια καριέρα. Υπάρχει αντίρρηση;

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24