Εκείνους επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς να κρατήσει στον πάγκο, για το ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού...

Πανέτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χασάν, Καμαρά και Νάτχο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα με προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, «σφίγγουν» τα δόντια και βρίσκονται στην 18αδα των Πειραιωτών.

Αντίθετα, εκτός από την τελική 18αδα του Θρύλου έμειναν οι Χουτεσιώτης, Ντίας, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Αβραάμ.

Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας
Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας

Έτσι, στον πάγκο του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟ βρίσκονται οι εξής 7 ποδοσφαιριστές: Λοντίγκιν, Καμαρά, Νάτχο, Ανδρούτσος, Χασάν, Μιράντα, Σολδάνο

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.