Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε όλες τις αιτήσεις για διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως έχει, με Πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο που δεν λέει να ξεκολλήσει από την καρέκλα με τίποτα!

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε όλες τις αιτήσεις για διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως έχει, με Πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Δεν πιστεύω να σοκαριστήκατε με την απόφαση αυτή!

Ο Βασιλακόπουλος και το συνάφι του δεν πρόκειται να αφήσουν την θέση τους ούτε με προεδρικό διάταγμα. Η εξάρτηση της εξουσίας που έχουν, αλλά και τα ανοιχτά γραμμάτια που πρέπει να εξοφλήσουν στην Πράσινη ΚΑΕ δεν τους αφήνουν να περάσουν  στη ιστορία του Ελληνικού  αθλητισμού.

Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!
Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!

Η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχει κάνει ακόμα εκλογές είναι η ΕΟΚ και ο λόγος πλέον ορατός αλλά σε καμία περίπτωση κατανοητός. Φυσικά παρακολουθώντας όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν από τον Βασιλακόπουλο και τα πνευματικά του παιδιά μόνο λύπες και απορίες μας προκαλούν. Ολόκληρο πρωτοδικείο Αθηνών αγνόησε όλες τις αιτήσεις για διορισμού νέας προσωρινής διοίκησης με δικαιολογία ότι δεν έφταιγε η διοίκηση Βασιλακόπουλου που δεν έγιναν εκλογές άρα έχει επιτελέσει σωστά το έργω της. Αλήθεια ποια ομοσπονδία εν μέσω μέτρων για τον covid 19 προκήρυξε εκλογές  χωρίς να ζητήσει άδεια και μάλιστα  με φυσική παρουσία τον ανθρώπων που θα ψήφιζαν που θα ξεπερνούσαν τους 800. Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε του Βασιλακόπουλου κατά εντολή του Πράσινου αφεντικού σε καμία ευνοούμενη κοινωνία δεν θα μπορούσε περάσει. Σε κανένα κράτος δικαίου αυτός ο άνθρωπος που ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμα του από το Ελληνικό Μπάσκετ , όχι μόνο δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί πρόεδρος σε  προσωρινή διοίκηση αλλά ενδεχομένος θα έπρεπε  να είναι σπίτι του και να διατηρηθούν όλα τα στοιχεία στα γραφεία της ΕΟΚ αναλλοίωτα.

Φυσικά το Πρωτοδικείο Αθηνών θα μπορούσε απλά να ερευνήσει το βίο και την πολιτεία όλων αυτών και πολύ περισσότερο τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχουν. Άλλωστε πρόσφατα οι ανάλογοι κύριοι κρύβονταν από γραφείο σε γραφείο για να αποφύγουν το Αυτόφωρο  και κάποιος στο τέλος παρακάλαγε ότι λόγο ηλικίας να μην οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα!

Αυτοί θα οδηγήσουν το καράβι του Ελληνικού μπάσκετ στο λιμάνι των επιτυχιών , μόνο που έχουν ξεχάσει τον “Φάρο¨ κλειστό!!!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24