Αυτός είναι ο λόγος εξαιτίας του οποίου ο Μάρκο Στάμενιτς δεν αγωνίστηκε τελικά στο φιλικό του Θρύλου κόντρα στον Άγιαξ.

Στο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Άγιαξ, ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε επιλέξει τον 22χρονο Μάρκο Στάμενιτς για την αρχική ενδεκάδα, όμως τη θέση του πήρε την τελευταία στιγμή ο Ανδρέας-Ριχάρδος Ντόη, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε ως εξάρι.

Ο Νεοζηλανδός μέσος του Θρύλου ένιωσε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο του ποδιού του και το είπε στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν τον Μεντιλίμπαρ για να τον αντικαταστήσει.

Νεότερα για την κατάστασή του νεαρού μέσου αναμένονται τις επόμενες ώρες και, συγκεκριμένα, μετά τις εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ματς
ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ματς

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.