Το δικό του μήνυμα για την κατάκτηση του νταμπλ έστειλε ο team manager της ομάδας χάντμπολ, Χαράλαμπος Προδρομήδης.

Ο team manager του «ερυθρόλευκου» τμήματος, με ποστάρισμά του, ευχαρίστησε άπαντες μέσα στην ομάδα για το πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα αλλά και νταμπλ, μίλησε για την στήριξη του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τον μεγάλο σεβασμό που υπάρχει στις τάξεις του τμήματος στον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης και στους ΓΑΥΡΟΥΣ για την στήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«2017-18 Handball Premier

Το πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στην πρώτη του χρονιά στο handball και το πρώτο double. Επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην κατάκτησή του!!!

Τεράστιοι Μάγκες… Από που να ξεκινήσω;

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας, Γιώργο Ζαραβίνα και στον βοηθό προπονητή, Γιώργο Καρασαββίδη, στους αθλητές μας με πρώτους τους γίγαντες Τσιλιμπάρη, Σανίκη, Αλβανό ως τους πιο καταξιωμένους και έμπειρους διαχρονικά αθλητές μας, καθώς και Κανδύλα, Τζηρά, Κωστακίδη, Στούμπη, Χάλαρη, Κρητικό, Μισαηλίδη, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Παπαδιονυσίου, Τσακνή, Καραμπουρνιώτη, Λιάπη, Παπαδόπουλο, Λιολιου, Ασβεστά, Λεωνίδα και Φάμπατς.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους «μάγκες».

Συγχαρητήρια σε όλο το staff, στον Διονύση με τα χρυσά χέρια, στον Κώστα, στον Νίκο, στον γιθατρό μας Καραχάλιο Γιώργο και στον συνεργάτη του Μαρκατσέλη Διονύση χωρίς να ξεχνάω Σπύρο, Γιάννη και Βαγγέλη. Χωρίς εσάς δεν γινόταν.

Ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο Ξυνή και τον πρόεδρό του, Σοφοκλή Ξυνή, μεγάλο υποστηρικτή μας και τον Τίμη Πουρνάρα.

Δίπλα μας είχαμε μέχρι το τέλος και στα δύσκολα τον Πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον υπέροχο κόσμο μας… που τους οφείλουμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ και τους αφιερώνουμε, πρωτάθλημα και κύπελλο, δείχνοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη και τον μεγάλο σεβασμό μας στον Βαγγέλη Μαρινάκη!!!

Αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα και κύπελλο στον Ολυμπιακό!!!», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το ποστάρισμά του: