Αυτά πρέπει να γίνουν για να είναι ισχυρός ο Ολυμπιακός στα play off του Champions League!

Αυτά πρέπει να γίνουν για να είναι ισχυρός ο Ολυμπιακός στα play off του Champions League...


θα… κερδίσει έναν γύρο ο Ολυμπιακός; Αν το φετινό Champions League το κατακτήσει ομάδα που θα έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στο Champions League μέσω του πρωταθλήματός της. Δηλαδή αν το πάρει η Σίτι, η Ρεάλ ή η Παρί, οι ερυθρόλευκοι αυτόματα θα βρεθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Η λύση, όμως, μπορεί να έρθει από τις ομάδες που βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League αυτή τη στιγμή. Ναι, από τις Σίτι, Παρί, Ρεάλ ή Τσέλσι.

Πως γίνεται το ντόμινο; Εκτός από το γεγονός πως η κατάκτηση του τροπαίου από ομάδα που κερδίζει το εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος ευνοεί τον Ολυμπιακό και τον στέλνει στον δεύτερο προκριματικό, ευνοείται κατ’ αυτό τον τρόπο και η χώρα που βρίσκεται στην 11η θέση του Ranking της UEFA. Που είναι η Τουρκία. Έτσι, η Μπεσίκτας, η οποία προβιβάζεται στους ομίλους του Champions League απευθείας και αφήνει κενή μια θέση στους ισχυρούς των playoffs, δίνοντας ουσιαστικά αυτή τη θέση στον Ολυμπιακό

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης