Έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη μέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και από τότε συνεχίζει να γράφει ιστορία. Η συμφωνία μεταξύ Κόκκαλη και Μαρινάκη ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2010, ύστερα από μία τετράωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: «Επιτεύχθηκε η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από εδώ και στο εξής, η ΠΑΕ θα ενισχυθεί σημαντικά και θα συνεχίσει να διεκδικεί ό,τι διεκδικούσε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία που αποσκοπεί στην πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Όπως είπε και ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος παραμένει πρόεδρος, ό,τι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, το μέλλον, την προοπτική και την ελπίδα. Η συμφωνία αυτή είναι ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια».

Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!
Άμπι και Ρέτσος εγγυώνται για την άμυνα του Θρύλου!

Επιπλέον, στις 10 Μαρτίου του 2025, ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει τα εκατό χρόνια από την ίδρυσή του, που έγινε στις 10 Μαρτίου 1925. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχει ήδη παρουσιάσει το νέο σήμα της ομάδας, το οποίο έχει εντυπωσιάσει τους φιλάθλους, λαμβάνοντας εξαιρετικά σχόλια.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτή η ημερομηνία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα έχει την τιμή να ηγείται του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου κατά τον εορτασμό των εκατό χρόνων του. Επιθυμεί τα εκατό χρόνια του συλλόγου να συνοδευτούν από τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24