Ο Τόμπι Αλάγκμπε του Αστέρας Τρίπολης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας AKTOR προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2025-26, με πρώτο αντύπαλο τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (23/8, 20:00).

Ολυμπιακός: Τόσα εισιτήρια πήρε ο Θρύλος για το ματς με Βόλο – Θα γίνει… απόβαση!
Ολυμπιακός: Τόσα εισιτήρια πήρε ο Θρύλος για το ματς με Βόλο – Θα γίνει… απόβαση!

Ο Σάββας Παντελίδης σχεδιάζει τα πλάνα του με προβλήματα. Ο Τόμπι Αλάγκμπε, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν θα είναι έτοιμος για το ματς του Φαλήρου.

Σχεδόν απίθανη θεωρείται και η συμμετοχή των δύο πρόσφατων μεταγραφών των ΑρκάδωνΖούνιορ Μεντιετά και Ρόμπερτ Ιβάνοφ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις, ενώ ο διεθνής Φινλανδός στόπερ χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24