Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, σταμάτησε στους 28 πόντους, πετυχαίνοντας του 21 από το α’ μέρος, δίνοντας τρομερή ώθηση στην ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την επανάληψη του πρώτου τελικού της Α1 έχοντας σε μεγάλη μέρα τη Σταμολάμπρου.

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου ξεκίνησε εκρηκτικά την αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά του ματς. «Πάτησε» την ομάδα της Καπογιάννη πετυχαίνοντας συνολικά 28 πόντους.

Μάλιστα, στο πρώτο μέρος οι «πράσινες» δεν είχαν αντίδοτο για εκείνη. Η γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε τον ΠΑΟ, πετυχαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο 21 πόντους! Η ίδια ευστόχησε σε τρία τρίποντα, από τα 7 συνολικά που ευστόχησε η ομάδα μας.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 73-58: Έκανε ό,τι ήθελε τον ΠΕΛΑΤΗ, ψυχωμένος κι έτοιμος για πρωτάθλημα!

Ήταν πραγματικά τρομερή! Σε όλο το ματς ξεχώρισε για το ώριμό της παιχνίδι, και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα μας. Ενώ έδειξε για ακόμη μια αναμέτρηση τις ηγετικές της ικανότητες! Σίγουρα το μέλλον της ανήκει, ούσα ένα τρομερό εργαλείο για κάθε προπονητή. Είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για την Εθνική μας ομάδα.