Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νεάνιδες της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαρίσιης του Ολυμπιακού...

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νεάνιδες της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαρίσιης του Ολυμπιακού, στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων και Νεανίδων που διεξήχθη στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκες» που είχαν κατακτήσει τους τίτλους το 2017 και το 2018, έφτασαν φέτος στον τελικό, όπου γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ από τις Σάρισες Φλώρινας.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού
Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τραγική διαιτησία, ευνόησε την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του τελικού

Ο Ολυμπιακός ήταν επικεφαλής στο 1ο γκρουπ και κατέκτησε την πρωτιά νικώντας τον ΠΑΟ Φυλής με 3-1 και τη Δύναμη Λάρισας με 3-2. Ως νούμερο 1 στο ταμπλό πέρασε bye στα ημιτελικά κι εκεί έκαμψε τον Α.Ο. Νέου Φαλήρου με 3-1.

Αναλυτικά η εξέλιξη του τελικού Σάρισες Φλώρινας -Ολυμπιακός 3-2:

Χρυσή Φωτιάδου Κωνσταντίνα Πατεράκη 3-0 (11-4, 11-4, 11-5)

Δέσποινα Άμπα-Μαλαματένια Παπαδημητρίου 0-3 (4-11, 3-11, 9-11)

Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη-Αθηνά Λιβιεράτου 3-1 (6-11, 12-10, 11-9, 11-8)

Φωτιάδου-Παπαδημητρίου 1-3 (12-10, 7-11, 3-11, 7-11)

Άμπα-Πατεράκη 3-0 (11-2, 11-4, 11-1)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.