Τρεις σημαντικές απουσίες θα έχει η Αρμάνι Μιλάνο στο διεθνές τουρνουά της Κρήτης, στο οποίο θα λάβει μέρος και ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Αρμάνι Μιλάνο του Έτορε Μεσίνα, θα παραταχθεί απέναντι στον Ολυμπιακό χωρίς τους Σαβόν Σιλντς και Βλάτκο Τσάντσαρ, αλλά και τον Μάρκο Γκούντουριτς.

Ο πρώτος έχει πάρει άδεια από τον σύλλογό του για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του, ενώ ο Τσάντσαρ έμεινε στο Μιλάνο για να ξεκουραστεί. Όσον αφορά τον Γκούντουριτς, επέστρεψε πριν από μερικές ημέρες από το EuroBasket 2025 και θα ακολουθήσει ατομικές προπονήσεις για κάποιο διάστημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.