Οι Σαουδάραβες κατάφεραν να επικρατήσουν επί της Αργεντινής με 2-1, ρίχνοντας στο καναβάτσο την παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Με το… καλημέρα του Μουντιάλ είχαμε την πρώτη μεγάλη έκπληξη, καθώς επάξια η Σαουδική Αραβία πέταξε στο καναβάτσο την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, νικώντας τη με 2-1, για την πρεμιέρα του τρίτου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με… δύο τελικές στον στόχο, βρήκε δύο γκολ η Σαουδική Αραβία, με τους παίκτες του Σκαλόνι να προσπαθούν, αλλά μάταια δεν βρήκαν άλλο γκολ, πέραν το εύστοχο πέναλτι του Μέσι στο 10ο λεπτό.

Ο Αργεντινός σκόραρε ξανά, στο 22’ όμως χάρη στο VAR το γκολ ακυρώθηκε! Επιπλέον, στο 29’ ο Λαουτάρο σκόραρε κι εκείνος, όμως ξανά η φάση εξετάστηκε και το γκολ θεωρήθηκε ως μη γενόμενο. Τέλος, για ακόμη μια φορά ο Λαουτάρο, στο 35ο λεπτό βρήκε δίχτυα, όμως για 3η φορά το γκολ ελέγχθηκε από το VAR, κι ακυρώθηκε! Παρόλα αυτά, η Αργεντινή πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0 και τρία ακυρωθέντα γκολ!

Στο β’ μέρος, η Σαουδική Αραβία μπόρεσε να μαζέψει τα κομμάτια της. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να γυρίσει τούμπα το ματς. Αρχικά στο 49’ με τον Αλσεχρί κάνοντας το 1-1, με διαγώνιο σουτ. Αλλά, πέντε λεπτά αργότερα, ο Ανταρουσαρί έκανε ένα απίστευτο σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε σκορ, 2-1.

Η πίεση των Αργεντίνων δεν απέδωσε καρπούς, με τους Σαουδάραβες να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη, και μεγαλύτερη σίγουρα της ιστορίας τους!

Δείτε εδώ τα γκολ!