Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος σχολίασε από πλευράς παικτών, τον αγώνα του Ολυμπιακού επί της Νέξε, στον οποίο η ομάδα του Πειραιά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EHF Cup

Οι ερυθρόλευκοι δεν τα κατάφεραν στο Νάσιτσε της Κροατίας απέναντι την Νέξε για την πρόκριση στους «16» του EHF Cup και ηττήθηκαν με 30-25, σε έναν αγώνα όπου το ρόλο της έπαιξε και η διαιτησία.

Ο χαντμπολίστας Ανδρέας Αραπακόπουλος από την μεριά των παικτών του Ολυμπιακού δήλωσε πως η ομάδα πάλεψε και πλέον όλοι καλούνται να συγκροτηθούν ώστε να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη χώρα, παίρνοντας ωστόσο και εμπειρίες από την ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος δήλωσε από πλευράς παικτών μετά το ματς:

«Για εμάς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα. Κατεβήκαμε για τη νίκη και για να πάρουμε την πρόκριση μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παλέψαμε πάρα τις απουσίες και πιστεύω ότι με λίγη τύχη το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Τώρα τελείωσε η Ευρώπη για εμάς, θα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για το πρωτάθλημα και το κύπελλο ούτως ώστε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία που αποκομίσαμε από την Ευρώπη και να τη βγάλουμε στις εγχώριες διοργανώσεις».