Φαίνεται ότι ο Σβι Μίχαλιουκ είναι κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα τον Μπόστον Σέλτικς, καθώς το συμβόλαιό του δε θα ανανεωθεί.

Οι Μπόστον Σέλτικς δεν έκαναν πολλές κινήσεις στην offseason, διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους. Οι φετινοί πρωταθλητές του ΝΒΑ κράτησαν για ακόμη μια χρονιά τον Λουκ Κόρνετ και υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με τον Νίμιας Κέτα.

Ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ είχε φέτος μέσο όρο 5,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15,6 λεπτά στη regular season, ενώ στα playoffs σημείωσε 3 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 10,2 λεπτά ανά αγώνα.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Όσον αφορά τον 24χρονο Πορτογάλο σέντερ, είχε μέσο όρο 5,5 πόντους και 4,4 ριμπάουντ σε 11,9 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο, ενώ αγωνίστηκε ελάχιστα σε τρία παιχνίδια των playoffs.

Αντίθετα, φαίνεται ότι ο Σβι Μίχαλιουκ είναι κοντά στην αποχώρηση από την ομάδα. Ο 27χρονος Ουκρανός σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ είχε 4 πόντους (38,9% στα τρίποντα), 1,2 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 10,1 λεπτά ανά αγώνα στην κανονική περίοδο με τους Σέλτικς.

Εάν δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, το όνομά του θα συζητηθεί πολύ στην Ευρώπη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε συνδεθεί μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.