Οι Σέρβοι έπλεξαν το εγκώμιο του συμπατριώτης τους, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μια Εθνική Ελλάδας να την πιείς στο… ποτήρι κατάφερε να… σκορπίσει με 5-1 εντός έδρας την Λευκορωσία και να ξεκινήσει έτσι με το… δεξί την προσπάθεια της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φυσικά ο αρχιτέκτονας πίσω από όλο αυτό ακούει στο όνομα, Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Σέρβο να γνωρίζει την αποθέωση από τα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο μάνατζερ του Γιαζίτσι θέλει Τουρκία, ο παίκτης Θρύλο και Μεντιλίμπαρ!
Ο μάνατζερ του Γιαζίτσι θέλει Τουρκία, ο παίκτης Θρύλο και Μεντιλίμπαρ!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν: 

«Αυτή δεν είναι η Ελλάδα του Ότο Ρεχάγκελ, ούτε εκείνη που καθοδηγούσε ο Φερνάντο Σάντος. Όχι, αυτή είναι η Ελλάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και δεν είναι πλέον βαρετή και κλειστή όπως στο παρελθόν. Για αυτό συχνά συνέβαινε κάποιοι νεαροί παίκτες με μεγάλο ταλέντο να μένουν «κλειδωμένοι»

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός από το Λοζνίτσα αποφάσισε να τους λύσει τα δεσμά, τους έδωσε ελευθερία να εκφραστούν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Το αποτέλεσμα -ο ειδικός από τη Σερβία δημιούργησε μια Ελλάδα που παίζει ποδόσφαιρο για να γλείφεις τα δάχτυλά σου. Η Λευκορωσία διαλύθηκε στον Πειραιά, κυριολεκτικά, μέσα σε 20 λεπτά- 5-1».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.