Ακόμη ένα μεγάλο όνομα ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Θρύλο, αποτελεί εγγύηση.

Ο Ολυμπιακός, πριν λίγες ώρες, ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς Κουβανής ακραίας, Βίλμα Σάλας. Φυσικά, πρόκειται για μια «βόμβα», καθώς η παίκτρια είναι εγνωσμένης αξίας αθλήτρια, υψηλού επιπέδου. Μιας εκ των κορυφαίων στον χώρο του βόλεϊ. Με τον Θρύλο να κινείται μεθοδικά και να την «ντύνει» στα «ερυθρόλευκα».

Όπως γίνεται αντιληπτό, το τμήμα βόλεϊ Γυναικών έχει ενισχυθεί κατά πολύ, ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα στην χώρα, αλλά να κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Άλλωστε, και τα δύο τμήματά μας (Ανδρών-Γυναικών) θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και στόχος είναι να υπάρχει συνέχεια στο θεσμό.

Επίσημο: Βόμβα μεγατόνων ο Ολυμπιακός με τη Βίλμα Σάλας!

Ομοίως και με τη «βόμβα» Φιλίποβιτς, η οποία έγινε στο Πόλο Ανδρών, ο Ολυμπιακός προσθέτει στη φαρέτρα του μεγάλα ονόματα, που τον ανεβάζουν επίπεδο. Ένας λόγος που έρχονται οι αθλητές στον Ολυμπιακό, πέραν του ονόματος της ομάδας και των επιτυχιών που την έχουν κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο, είναι και η παρουσία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης μας και η παρουσία του στους Πειραιώτες, αποτελεί εγγύηση για κάποιον αθλητή να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων». Κάτι που φάνηκε περίτρανα και στην περίπτωση της Σάλας. Όπως και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις.

Η επιθυμία του ηγέτη μας είναι να γιγαντώνεται κι άλλο ο Ολυμπιακός. Κι όσο περνά από το χέρι του, αυτό θα συμβαίνει! Κάτι που καθημερινά αποδεικνύεται, εμπράκτως, με κινήσεις ουσίας κι όχι απλά εντυπωσιασμού. Τέτοιες κινήσεις και μεταγραφές, ανεβάζουν επίπεδο και τον Ολυμπιακό, αλλά και το Ελληνικό βόλεϊ. Με τη Βίλμα Σάλας να αποτελεί -ίσως- το κορυφαίο όνομα που πατάει Ελλάδα.