Ο Φώτης Ρουμελιωτης παίρνει θέση για τον παγκόσμιο εξευτελισμό που ζει η χώρα μας, έπειτα και τα επεισόδια, της ομάδας της κλαψας.

Μετά από όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ανερχόμενης  δύναμης  της «Ελλάδας και της Ευρώπης» ένα ερώτημα προκύπτει. Το βαρέλι έχει πάτο ;  Μάλλον η απάντηση είναι μια και μοναδική το βαρέλι των ερχόμαστε δεν έχει πάτο!!!

Η ανερχόμενη δύναμη που έφερνε το διαφορετικό το νέο και το ηθικό κατάφερε να τα ισοπεδώσει όλα μέσα σε μια νύχτα. Όλοι αυτοί που είχαν στήσει στον τοίχο τον Ολυμπιακό τόσα χρόνια για την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λίνγκ τα εκατομμύρια ευρώ και τα υπόλοιπα που καταλόγιζαν στην μοναδική ομάδα που πάλευε να φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα, απογυμνώθηκαν μέσα σε ένα βράδυ!

Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι και τους μηδέν βαθμούς στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης αλλά θα σταθούμε στην εικόνα που από την Τρίτη το βράδυ μετέφεραν σε όλη την Ευρώπη.

Οι μολότοφ τα επεισόδια το ξύλο και τα αίματα έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά με αποτέλεσμα ένα ακόμα διεθνές ρεζιλίκι από την ομάδα των αρχών και της ηθικής.

Μία μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε από την SUN  [Κλικ εδώ]

Όλα αυτά φυσικά έχουν αφήσει ατάραχους τους κ Βασιλειάδη τον κ Γραμμένο τον Φλαμπουράρη και γενικά όλους τους φίλα προσκειμένους στον «ηγέτη» που λέει ο λόγος που του έκαναν ειδικό νόμο για να μπορεί να μην έχει ασυμβίβαστο.

Πάντως έτσι απλά ρωτάω φανταστείτε στο ΟΑΚΑ να ήταν στην θέση της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός τι θα είχε γίνει σήμερα…. Ήδη θα είχαν κατατεθεί στην βουλή από τους όψιμους αντί Ολυμπιακούς δεκάδες ερωτήσεις ήδη θα είχαν κατατεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο ανάλογες ερωτήσεις και φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ τα αντικειμενικά μέσα των ομίλων τι πριονοκορδέλα θα είχαν περάσει τον Ολυμπιακό τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οπαδούς της ομάδας μας!