Ο Ολυμπιακός με τα κορίτσια του Μάρτινς Ζίμπαρτς, σπάει τα… δικά του ρεκόρ, κάνοντας ιδανικό παιχνίδι με αρκετές επιθετικές αρετές, σκορπώντας με 111 πόντους την Ελευθερία Μοσχάτου. Αυτή η ομάδα, συναγωνίζεται το καλύτερο πρόσωπό της...

Ο Ολυμπιακός πήρε την 14η συνεχόμενη νίκη για την Α1 Γυναικών, διαλύοντας την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου με σκορ 111-60. Η ομάδα μας δε δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, παίρνοντας το ροζ φύλλο με εμφατικό τρόπο, αποδεικνύοντας πως είναι το αφεντικό του Ελληνικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, «καθάρισε» και μαθηματικά την πρωτιά, αφήνοντας από κάτω τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό.

Στην αναμέτρηση του ΣΕΦ (20/3) σκόραραν όλες οι «ερυθρόλευκες», ενώ αρκετές έκαναν εξαιρετική δουλειά και σε άλλους τομείς, όπως τη δημιουργία. Όμως, η ομάδα μας σπάει τα δικά της ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Θρύλος πέτυχε 111 πόντους επί της ομάδας του Μοσχάτου, ξεπερνώντας τη δική της κορυφαία επιθετική απόδοση, με 104 πόντους. Μάλιστα, το είχε πετύχει δύο φορές. Τη μία στο Μοσχάτο και πάλι επί της Ελευθερίας (58-104), ενώ η δεύτερη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΣΕΦ (104-52).

Ήταν σειρά των αθλητριών μας να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, πετυχαίνοντας 111 πόντους!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ Γυναικών: Ήταν ασταμάτητες οι «ερυθρόλευκες»!

Για ακόμη μια αναμέτρηση, μπαίνουν και προσφέρουν όλες στο παρκέ. Είτε με τις άμυνές τους, είτε με την επιθετική τους αρετή. Συγκεκριμένα, η Σταμολάμπρου άφησε πίσω την εμφάνιση της Λεωφόρου, σκοράροντας 17 πόντους (4 ριμπ., 2 ασίστ), η Τόλφρι πρόσθεσε άλλους 14 (3/6 τρίποντα) ούσα μπομπέρ. Η Πλουφ με τη Δίελα πέτυχαν από 12, όπως κι η Σταμάτη. Συνέχισαν η Βίτολα με 10, οι Νικολοπούλου και Χάμπλιν (9π.), Σπυριδοπούλου (8π.) και οι Βαμβακά, Σύρρα και Αλεξανδρή, βγάζοντας αρκετή ενέργεια στο παρκέ, αλλά γράφοντας και το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ.

Όπως είπε κι ο Λετονός προπονητής μας, Μάρτινς Ζίμπαρτς «όλες οι παίκτριες έπαιξαν καλά, έβγαλαν ενέργεια» κι έτσι ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μια νίκη. Φυσικά, η ομάδα μας κάνει πλέον… συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του Final 4 στα Χανιά, για το Κύπελλο Ελλάδος. Στον οποίο θα κοντραριστεί ο Θρύλος με τον ΠΑΟ, στα ημιτελικά του θεσμού! Και το στοίχημα είναι να βγει η καλύτερη δυνατή απόδοση, στα κομβικά αυτά ματς.