Ο Ολυμπιακός μέσα σε λίγες ημέρες κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, μέσα στο ΣΕΦ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά γιατί είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος. Γράφει ο Γιώργος Ουσταμανωλάκης.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Εβδομάδα του Ερασιτέχνη ήταν αυτή που διανήσαμε. Τα τμήματα του Ολυμπιακού μέσα σε διάστημα τεσσέραων ημερών, κατέκτησαν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Κάτι που έχει γίνει ξανά φυσικά. Στο παρελθόν έχουν κατακτηθεί ευρωπαϊκοί τίτλοι ακόμα και την ίδια ημέρα. Όμως εδώ η συγκυρία είναι άλλη. Και οι δύο κούπες σηκώθηκαν στο ΣΕΦ. Μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Κάτι πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό.

Αρχικά ο Ολυμπιακός παίζοντας σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, την Τετάρτη κατέκτησε το CEV Challenge Cup στο βόλεϊ των Ανδρών. Ένας τίτλος που έλλειπε για αρκετό διάστημα από την ομάδα. Που όμως επέστρεψε στον θρόνο της. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ. Με τον κόσμο να αποθεώνει την ομάδα του Τζουλιάνι, αλλά να βλέπει και βόλεϊ πολύ υψηλού επιπέδου, το χάρηκε με την ψυχή του.

Πόλο Γυναικών: Θέλει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!
Πόλο Γυναικών: Θέλει τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός!

Όπως το χάρηκε και την Κυριακή. Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον 1ο τελικό της Α1 μπάσκετ, οι φίλαθλοι του Θρύλου, μετακινήθηκαν λίγο πιο δίπλα. Στην αίθουσα 9. Προκειμένου να δουν την ομάδα του Γιώργου Χριστοφοράκη να κατακτά το Europe Trophy Ανδρών. Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του τμήματος. Στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Και πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό αυτό τρόπαιο ΑΗΤΤΗΤΟΣ.

Αυτό συμβαίνει όταν ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Πανηγυρίζει μαζί τους κούπες και τίτλους. Κάτι που θα συνεχίσει φυσικά και μέχρι το τέλος της σεζόν. Γιατί υπάρχει δρόμος ακόμα.

«Πακέτο» Νικολαΐδης και Αλαφραγκής στον Ολυμπιακό!
«Πακέτο» Νικολαΐδης και Αλαφραγκής στον Ολυμπιακό!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24