Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ και θα είναι εδώ… πουθενάδες!

Ο Νίκος Γιαννουκάκης γράφει για τη φετινή πορεία του Θρύλου, που ολοκληρώθηκε άδικα στο Μολινό, αλλά και για τους «σαλίγκους» -που λένε και στην Κρήτη- οι οποίοι βγήκαν αμέσως μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της μοναδικής Ελληνικής ομάδας που φέρνει βαθμούς στην χώρα!


Στην «ερυθρόλευκη» Κρήτη, τα σαλιγκάρια τα λέμε Σαλίγκους ή κοχλιούς και ξεμυτίζουν με τσι πρώτες βροχές.

Εδώ όμως οι δικοί μας σαλίγκοι, εβγήκαν Αυγουστιάτικα μετά την πανσέληνο και τον άδικο αποκλεισμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, από έναν απίστευτο Πολωνό διαιτητή, που δε θέλω καν να γράψω το όνομά του, έναν διαιτητή που ανήκει στην UEFA MAFIA.

Μας γέμισαν σάλια, σάλια βρώμικα, έβγαλαν όλη την απρέπειά τους για μια ΟΜΑΔΑ που συντηρεί εδώ και πολλά χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο, γεμίζοντας το σακούλι με ΠΟΝΤΟΥΣ. Για παράδειγμα αυτήν την σεζόν στους 4.900 βαθμούς, οι 3.100 ανοίγουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Και φυσικά σαλίγκοι ΚΑΙ εσείς εκεί στην ΕΠΟ «εξυγιαντές» τι καταφέρατε με το να αφήσετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ποδοσφαιρική απραξία; Καταφέρατε να μην προκριθεί (υπεύθυνος και ο Πολωνός) και να μην προσθέσει κι άλλους βαθμούς στο ελληνικό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ .. σας ενδιαφέρει εσάς το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Απ’ ότι φαίνεται το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα δικά σας συμφέροντα τα εξυγιαντικά… βέβαια θα τα πούμε στις 30/8. Τότε δεν ορίσατε τον τελικό ΚΥΠΕΛΛΟΥ ή 31; Ή μήπως μπορεί να μην γίνει και τότε … μήπως βρείτε και άλλο εμπόδιο, μήπως τον κορονοϊό;

Για να δούμε πού θα το φτάσετε…

Τελικά «εξυγιαντές» θα ξεκινήσει το άμοιρο πρωτάθλημα φέτος, όμως πόσες ομάδες τελικά θέλετε; ..18 , 16…15;

Ζούμε σε ένα αηδιαστικό περιβάλλον, ένα περιβάλλον τοξικότητας από ένα σύνολο ομάδων τις ξέρετε άλλωστε… (για κάποιες έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για κάποιες ακόμα δεν έχει βγει το αποτέλεσμα, τι θα γίνει με την γνωστή υπόθεση «αγάπης» συνιδιοκτησίας) ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δε γίνονται αυτά .. αλλά ναι τι γράφω, πώς εκφράζομαι .. αν σε όλη αυτή την μπόχα .. ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..σε χρόνο ντε-τε θα είχαν βγάλει αποτέλεσμα.

Θα φτιάξετε κανάλια δικά σας καταλαβαίνετε τι λεω … ή θα συμμετέχετε και εσείς μαζί με όλες τις ομάδες αλλά ξέρω τι γίνεται … ξέρω τι θέλετε να κάνετε, να εμποδίσετε της ομάδες που θα ξεκινήσουν προκριματικά να μην έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ποιες ομάδες;

Μια ΟΜΑΔΑ δεν θέλετε σαλίγκοι να μην έχει ρυθμό, γιατί μια ΟΜΑΔΑ είναι ικανή να προχωρήσει, όπως κάνει τόσα χρόνια σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ.

Γιατί μια ΟΜΑΔΑ είναι αυτή που επενδύει στο μέλλον, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θέλετε να βάλετε εμπόδια….. Σαλίγκοι … έρχομαι στην ευρωπαϊκή πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που συρθήκατε και μας γεμίσατε σάλια, μόλις ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν προκρίθηκε, όμως ξεχάσατε την πορεία του τόσα χρόνια.

Πέρσι έβγαλε εκτός την ΜΙΛΑΝ, φέτος την ΑΡΣΕΝΑΛ και αν δεν υπήρχε ο απίστευτος Πολωνός «διαιτητής» της UEFA MAFIA και η συμπεριφορά των ΠΑΙΚΤΩΝ της ΓΟΥΛΒΣ με τις καθυστερήσεις, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είχε περάσει στους «8» και δεν θα βγαίνατε Αυγουστιάτικα ο καθένας από εσάς, γεμίζοντας μας δυσοσμία και φυσικά όχι με δικά σας ονόματα αλλά με μαϊμουδιάρικα. Ουστ, έξω απ’ την παράγκα που έχετε στήσει, γιατί δεν μπορείτε να κοντράρετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

Λοιπόν σαλίγκοι, μέσα σε όλο αυτό το περιβάλλον δυσοσμίας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εδώ και θα είναι εδώ να σας θυμίζει ότι είναι η μεγαλύτερη ΟΜΑΔΑ, που επενδύει στο μέλλον, σε Ελλάδα και Ευρώπη, η ΟΜΑΔΑ που αντιμετωπίζει τους πάντες μόνος του, η ΟΜΑΔΑ που έχει έναν πρόεδρο, μαζί με όλο το επιτελείο του, που αγαπάει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον θέλει πάντα πρωταθλητή και ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Με έναν προπονητή που χτίζει κάθε χρόνο μια υπέροχη ΟΜΑΔΑ, παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο με μια γκάμα υπέροχων παικτών (έρχονται και άλλοι..), με έναν ΛΑΟ που είναι πάντα δίπλα και κοντά στην ΟΜΑΔΑ (φέτος έστω και νοητά λόγω πανδημίας, ΑΝΤΕ να περάσει, να χαρούμε και πάλι ΟΛΟΙ μαζί μέσα στο γήπεδο).

Έτσι λοιπόν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ δίχως σταματημό για το ΚΥΠΕΛΛΟ της φετινής ΣΕΖΟΝ και ξεκινώντας για την νέα πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Και πάντα θα σας θυμίζω, ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ/ΦΙΛΑΘΛΟΥ για να πρωταγωνιστεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε όλα τα ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΖΗΤΩ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας!

Διάβασε επίσης