Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι με την Λαμία, έβαλε πολλούς βασικούς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τελειώσει η δουλειά! Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος...

Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν όταν ανακοινώθηκε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε βασικούς κατά κύριο λόγο κόντρα στην Λαμία, λίγο πριν την Άρσεναλ. Η εντολή ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής. «Μπείτε να τελειώνουμε από νωρίς» και αυτό ακριβώς έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Με διάθεση για να… τελειώνουν από νωρίς, ήταν ήδη 2-0 στο 10λεπτο το παιχνίδι και τέλος. Διαχείριση δυνάμεων στην συνέχεια, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμούς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ήρθαν και οι αλλαγές νωρίς στο δεύτερο μέρος και όλα δούλεψαν βάσει σχεδίου. Ή μάλλον σχεδόν όλα, διότι υπήρξε το απρόοπτο με τον Μπα.

Επειδή στην αρχή υπήρχε γκρίνια για την ενδεκάδα, ήταν σίγουρο ότι θα παίξει το δίδυμο Μπα – Σωκράτης, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος άλλος στόπερ και έπρεπε να βρουν χημεία ενόψει ‘Αρσεναλ. Υπήρξε ο μικρό τραυματισμός και η ανησυχία ήταν έντονη, αλλά τέλος καλό όλα καλά, καθώς όπως ειπώθηκε, ήταν περισσότερο για προληπτικούς λόγους η αλλαγή.

Όλα καλά λοιπόν για τον Ολυμπιακό, έδειξε διάθεση, έχει ρυθμό παρά την κούραση από τα σερί ματς και είναι πανέτοιμος να υποδεχθεί την Άρσεναλ την Πέμπτη το βράδυ!