Γιώργος Βαΐτσης: «Η άμυνα κρίνει την πρόκριση….»

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων Γιώργος Βαΐτσης, μίλησε στο thrylos24.gr για το σπουδαίο παιχνίδι του Θρύλου μέσα στην Τουρκία, αναλύοντας τα ατού των Πειραιωτών στην υπόθεση «πρόκριση».


Η καλή λειτουργία της άμυνας και το ανασταλτικό παιχνίδι του Ολυμπιακού μέσα στην Τουρκία θεωρεί σαν κλειδιά για θετικό αποτέλεσμα ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Βαΐτσης.

Ο παλαίμαχος άσος των ερυθρόλευκων μίλησε στο thrylos24 για το σπουδαίο παιχνίδι του Θρύλου μέσα στην Τουρκία αναλύοντας τα ατού των ερυθρόλευκων στην υπόθεση πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βαΐτση: «Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού μέσα στην Τουρκία με την Μπασάκσεχιρ είναι ένα πονηρό παιχνίδι που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Οι ερυθρόλευκοι και ιδιαίτερα ο Μάρτινς , ξέρουν πολύ καλά τι έχουν να αντιμετωπίσουν και πως πρέπει να χειριστούν το παιχνίδι. Αρχικά κλειδί για τον Ολυμπιακό είναι η καλή αμυντική του λειτουργία.

Τα δείγματα γραφείς μέχρι στιγμής με την παρουσία του πληθωρικού Σεμέδο είναι θετικά και κατά την γνώμη μου η φετινή δύναμη του Ολυμπιακού ξεκινά από την άμυνα! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι δυνατοί και στις υπόλοιπες γραμμές, αφού διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά σε κάθε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή.

Άλλωστε ακόμα και ο τραυματισμός την τελευταία  στιγμή του Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός την κάλυψε άμεσα , ιδιαίτερα με τον Βαλμπουενά που διαθέτει ποιότητα και πείρα για ανάλογα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το παιχνίδι του μέσα στην Τουρκία να μην αγχωθεί σε καμία στιγμή προσέχοντας αρχικά την άμυνα του και να χτυπήσει στην κόντρα προσπαθώντας να  έχει και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη τόσο στον Μάρτινς αλλά και στο ρόστερ της ομάδας και παράλληλα μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός έχει την δυνατότητα με την συμπαράσταση του 12ου παίκτη του κόσμου του να λυγίσει κάθε αντίπαλο και να πάρει την πρόκριση!»

Διάβασε επίσης