Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης, σε ΟΛΑ τα αθλήματα, αποτελώντας τον μοναδικό πρέσβη στην χώρα. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...

Ο Ολυμπιακός είναι, δίχως αμφιβολία, ο κορυφαίος ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ σύλλογος της Ευρώπης. Κι ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο να βρίσκεται στο «Έβερεστ». Όλα τα αθλήματα που διατηρεί ο σύλλογός μας βρίσκονται στην ελίτ, χαρίζοντας απίστευτες συγκινήσεις και φέρνοντας επιτυχίες στην χώρα μας.

Όταν μιλάμε για «πρέσβεις», τότε άμεσα σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό. Με τελευταία επιτυχία- έως την επόμενη φυσικά- την πρόκριση στο Final 8 του φετινού LEN Champions League. Πιο απλά, για πέμπτη συνεχόμενη φορά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική φάση σε κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο ένδοξός μας σύλλογος, κρατάει ψηλά τη σημαία, παρόλες τις δυσκολίες. Με την ψυχή, το πάθος και την προσπάθεια που καταβάλλει. Μην ξεχνάμε, πως ο Ολυμπιακός, όπως και γενικότερα οι ομάδες, υπό δύσκολες, έως αντίξοες συνθήκες προσπαθούσαν να προπονηθούν. Συν τοις άλλοις, ο σύλλογός μας χτυπήθηκε ανελέητα από τον κορονοϊό, όπως και γενικότερα ο Ελληνικός αθλητισμός.

Όμως, δε γινόταν να χαθεί το ραντεβού με τους κορυφαίους. Διότι, ο Ολυμπιακός ΑΝΗΚΕΙ στους κορυφαίους!

Καμία άλλη ομάδα δεν έχει πετύχει, ούτε καν αγγίξει τα όσα έχει καταφέρει ο ΜΑΓΚΑΣ Ολυμπιακός!

Παρόλη την κατάσταση και τις δυσκολίες της, παρόλη τη μείωση του μπάτζετ, λόγω των προηγούμενων λόγων, η ομάδα στάθηκε όπως έπρεπε. Κανείς δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο με την επιτυχία, όμως ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, φαίνεται πως έχει!

Αυτοκράτορας παντού ο ΘΡΥΛΟΣ! Και αν μη τι άλλο, αξίζει τον σεβασμό ειδικά εντός συνόρων! Από όλους!

Εκτός συνόρων πιστέψτε μας, έχει τον αμέριστο σεβασμό από όλους! Άλλωστε, το όνομα του συλλόγου το γνωρίζουν όλοι. Όπως και τις τόσες επιτυχίες του!