Έχει την ομάδα για να χτίσει νέα αυτοκρατορία!

Ο Κωνσταντίνος Τούμπανος, στο σημερινό του blog, αναφέρεται στο εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός, παρότι έχει μείνει εκτός στόχων, ενώ μιλάει και για την ομάδα που μπορεί να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία τα επόμενα χρόνια.


Όλοι, λίγο πολύ αναρωτιούνται, πώς γίνεται ο Ολυμπιακός να μην κατακτά το φετινό πρωτάθλημα, αφού παίζει τρομερό ποδόσφαιρο. Όπως έχω πει, η επιθετική δυστοκία κόστισε κατά πολύ την επιστροφή στην κορυφή για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι αν δεν είχαν πετάξει στα σκουπίδια τους επτά βαθμούς των ντέρμπι του πρώτου γύρου, θα ήταν αυτή τη στιγμή στη πρώτη θέση με διαφορά δύο βαθμών, μια διαφορά που θα τους οδηγούσε στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Παρότι ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός στόχων πριν καλά μπει ο Μάρτιος, με τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία, έδειξε σοβαρότητα, ομαδική δουλειά και πάνω από όλα όρεξη στη συνέχεια. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να αναγνωριστεί η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή από τον ερυθρόλευκο λαό, ανυπομονώντας να δει την ομάδα από κοντά.

Κάτι παρόμοιο δεν συνέβη ποτέ τα τελευταία χρόνια, δηλαδή ο Ολυμπιακός να έχει μείνει εκτός στόχων, αλλά να παίζει τρομερό ποδόσφαιρο, όντας ασταμάτητος σε παραγωγή φάσεων και γκολ.

Το υλικό που διαθέτει στα χέρια του ο Πορτογάλος είναι εξαιρετικό, με αυτό να μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο με τις απαραίτητες προσθήκες σε καίριες θέσεις όπου πονάει η ομάδα, εφόσον κρατηθεί και ο βασικός κορμός της ομάδας.

Συνοψίζοντας, ο Ολυμπιακός έχει το υλικό για να χτίσει μια νέα αυτοκρατορία για τα επόμενα έτη με μαέστρο τον Πέδρο Μαρτίνς, αρχής γενομένης από τη νέα κιόλας χρονιά με την ποιότητα που διαθέτει, αλλά και τον κόσμο που τον στηρίζει ανελλιπώς πάντα, αλλά κυρίως στα τελευταία παιχνίδια.

Διάβασε επίσης