Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Δεν πήρατε το μήνυμα πριν ένα χρόνο! Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά φέτος!

Ο Άντωνης Κόκκινος γυρνάει τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στις 21 Απριλίου του 2019. Τότε που ο κόσμος του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του, ότι έρχεται για να αποκαταστήσει την τάξη, αλλά κάποιοι δεν ήθελαν να καταλάβουν!


Όταν ο ΠΑΟΚ πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής, στην Θύρα 7 σηκώθηκε αυτό το πανό! «Και όλα πάλι ξανά όπως τελειώνουν έτσι θα αρχίσουν». Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν για τέλος εποχής (τρομάρα σας άμπαλοι), επειδή ο Ολυμπιακός έμεινε δύο χρόνια δίχως πρωτάθλημα. Ακούστηκε πάλι εκείνο το σύνθημα «Πρωτάθλημα ποτέ ξανά στον Πειραιά», από τους οπαδούς της ομάδας που έφτασε τον Ντομί σε πρωταθλήματα.

Η ιστορία έχει διδάξει ότι κάθε φορά που λέτε αυτό το σύνθημα, ανεξαρτήτου χρώματος οπαδοί, κάνετε χρόνια να δείτε ξανά χαρά! Ο κόσμος του Ολυμπιακού έβλεπε ότι κάτι καλό χτίζεται από τον El Professor Μαρτίνς και τα καλύτερα ήταν μπροστά. «Παπαγάλοι» διαφόρων αποχρώσεων έσπερναν διχόνοια για να φύγει ο Μαρτίνς. Αμ δε! Η διοίκηση είχε αφήσει πίσω της τα λάθη του παρελθόντος, εμπιστεύθηκε τον Πορτογάλο και αυτός σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ με μπαλάρα όλη την χρονιά. Όπου σας πέτυχε σας έγδυσε. Κόντρα σε όλα. Με σημαδεμένη τράπουλα φέτος και σας ΓΛΕΝΤΗΣΕ! Δεν πήρατε το μήνυμα τότε από την Θύρα 7 ότι τα καλύτερα είναι μπροστά! Πρόβλημα σας!

Ο Ολυμπιακός πέρσι έπαιζε καλά, αλλά δεν είχε «φονιά» όπως ο Ελ Αραμπί φέτος για να τελειώνει τα ματς. Δεν είχε τέτοιον Καμαρά. Δεν είχε τέτοιον Τσιμίκα, δεν είχε τέτοιον Μπουχαλάκη, δεν είχε Σεμέδο, δεν είχε Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά είχε στην άκρη του πάγκου τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παρά την γκρίνια που άκουσε, έμαθε από τα λάθη του και φέτος παρουσίασε έναν απίστευτο Ολυμπιακό, που πήρε για πλάκα το πρωτάθλημα με μπαλάρα. Παρά την απουσία του αρχηγού Φορτούνη (καταπιείτε την γλώσσας για αυτά που γράφατε), κατάφερε να ετοιμάσει ένα άριστο πλάνο για να μην φανεί η απουσία του Κώστα. Επίσης, για να τα λέμε όλα, είναι στον τελικό του κυπέλλου ο Ολυμπιακός και έχει τεράστια ευκαιρία στην Ευρώπη για να πάει πολύ ψηλά. Με αυτή την ομάδα ναι, θέλουμε να γίνει πραγματικότητα το σύνθημα που λέει: «Θεέ μου κάνε μου ένα χατίρι, να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό, μαζί με εμάς να δούνε και οι νεκροί μας, τον Θρύλο μας στον τελικό». Ποτέ δεν ξέρεις…

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πήρε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, αντρικά, μάγκικα και Πειραιώτικα, με παραδοχή ανωτερότητας από τους αντιπάλους του (εκτός από κάποιους που το μόνο που ξέρουν είναι να διαμαρτύρονται, για πλάγια κτλ.) Περαστικά σε όλους σας, γιατί το βλέπατε ότι έρχεται το φετινό και δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! 45 και να καίνε!

ΥΓ.: Πέδρο Μαρτίνς, συγγνώμη ξανά για εκείνο το κωλό ματς στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα. Από την τρέλα μου έσφαλα. Με εσένα στο τιμόνι και την αρμάδα που έχεις φτιάξει, δεν υπάρχει ταβάνι…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης