Διαβάστε πληροφορίες σχετικά με το νέο συμβόλαιο που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» στον Ανδρέα Γιαννιώτη, με το συμβόλαιο του τελευταίου με τον Ολυμπιακό, να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί στις τελευταίες εμφανίσεις, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, να χρησιμοποιεί ως δεύτερη επιλογή τον Ανδρέα Γιαννιώτη στα γκολπόστ, αλλά σιγουρα υπάρχει εκτιμηση και εμπιστοσύνη του πρώτου στον δεύτερο. Επιπλέον, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν αλλάξει άποψη για τον Έλληνα τερματοφύλακα και τις δυνατότητές του.

Η πλευρά των Πειραιωτών έχει ξεκινήσει τις επαφές με τον παίχτη, διότι το συμβόλαιο του Γιαννιώτη λήγει το προσεχές καλοκαίρι, και σίγουρα στόχος της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Οι συζητήσεις γίνονται σε αρκετά καλό κλίμα, όπως τονίζουν και οι δύο πλευρές. Ναι μεν υπάρχει σύγκλιση απόψεων, αλλά με καλή διάθεση, το deal θα έρθει.

Το θέμα, όμως, είναι πώς επιθυμία και του Έλληνα τερματοφύλακα αλλά και του Ολυμπιακού είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και να παραμείνει ο Γιαννιώτης στους «ερυθρόλευκους». Και σίγουρα, ο σύλλογος θα τιμήσει τον παίχτη, χωρίς ωστόσο να τον υπερτιμήσει.