Χτες το Thrylos24.gr σας αποκάλυψε την αναμενόμενη συμφωνία για επέκταση συμβολαίου του Κώστα Τσιμίκα με τον Ολυμπιακό και σήμερα σας αποκαλύπτει τα χρήματα που αναμένεται να λαμβάνει ο παίκτης, με την αναπροσαρμογή, καθώς και τη ρήτρα αποδέσμευσης για συλλόγους που ενδιαφέρονται.

Χτες το Thrylos24.gr σας αποκάλυψε την ανανέωση του Κώστα Τσιμίκα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ και την πρόταση της Διοίκησης για συμφωνία έως το 2023!

Οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας, δείγμα του σεβασμού και την πίστη του Ολυμπιακού στις ικανότητες του Έλληνα μπακ, θεωρώντας τον ως έναν σημαντικό παίκτη, ο οποίος έχει ακόμα να δώσει αρκετά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο παίκτης έχει ανέβει επίπεδο, από τον δανεισμό του στη Βίλεμ, δείχνοντας έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες από την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να έχει ετήσιες απολαβές πάνω από 170.000 ευρώ, συν τα μπόνους, με ρήτρα αποδέσμευσης να είναι το ποσό των 10.000.000 και… πάνω. Άλλωστε, το ποιοτικό αξίζει αρκετά, δε συμφωνείτε; Και σίγουρα ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να βελτιωθεί κι άλλο, όσο παίρνει παιχνίδια και εμπειρίες…