Η Εθνική ομάδα των πολλών απουσιών αποκλείστηκε από τον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών.

Αγωνιζόμενη χωρίς τα «βαριά χαρτιά» και με εξαιρετικά νεανική σύνθεση, η Εθνική ομάδα αποκλείστηκε από τον τελικό των 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών, κατά την τελευταία ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης της Ρώμης.

Με τους Χρήστου, Βαζαίο και Γκολομέεβ να μένουν εκτός (και οι τρεις κολυμπάνε το απόγευμα σε τελικούς), η ελληνική τετράδα απαρτίστηκε από τους Θοδωρή Ανδρεόπουλο, Αρκάδιο Ασπουγαλή, Κώστα Στάμου και Στέργιο Μπίλα και κατετάγη 10η με χρόνο 3:39.35, μεταξύ 14 χωρών που συμμετείχαν.

34 χρυσά μετάλλια για τον Χρήστου του Ολυμπιακού!
34 χρυσά μετάλλια για τον Χρήστου του Ολυμπιακού!

Οι τέσσερις κολυμβητές που αγωνίστηκαν είναι ηλικίας 19-21 ετών. Να σημειωθεί ο Ανδρεόπουλος, που κολύμπησε πρώτος, πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο με 55.12.

Ο Δημήτρης Μάρκος αποσύρθηκε από τα προκριματικά των 400μ. ελεύθερο, ολοκληρώνοντας την εξαιρετική πορεία του στα αγωνίσματα της πισίνας, όπου είχε μια συμμετοχή σε τελικό (στα 200μ. ελεύθερο) και δύο ατομικά ρεκόρ (200μ., 800μ.). Για τον 21χρονο αθλητή, πάντως, η διοργάνωση συνεχίζεται, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει και στα 5χλμ. του open water.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24