Ο Ολυμπιακός ανέβασε τη προσφορά του για τον κεντρικό αμυντικό της Σαν Λορένζο στα 4 εκ. δολάρια. Θετικός ο Γκαστόν Ερνάντες, κάνει νερά η Αργεντίνικη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι στο κυνήγι για κεντρικό αμυντικό. Πρώτος στη λίστα αυτή τη στιγμή είναι ο Γκαστόν Ερνάντες. Μάλιστα πριν λίγες ώρες είχε κάνει και επίσημη πρόταση, στα 2.7 εκ. ευρώ για το 80% του παίκτη η οποία δεν έγινε δεκτή.

Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν με νέα πρόταση για τον παίκτη. Μάλιστα από τα 2.7 εκ. ευρώ πήγαν στο ποσό 4 εκ. αμερικάνικα δολάρια (3.5 εκ. ευρώ καθαρά) για το 80% του παίκτη. Ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός είναι θετικός, αλλά η Σαν Λορέντζο συνεχίζει να κάνει… νερά.


Οι Πειραιώτες στέκονται στην επιθυμία του παίκτη να επέλθει η συμφωνία ώστε να τον πάρουν τώρα και να είναι ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που θα φέρουν. Η ομάδα της Σαν Λορέντζο ζητάει 4 εκ. καθαρά, αλλά για το 70% του παίκτη.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με τους Πειραιώτες να θέλουν άμεσα να επέλθει η συμφωνία, μιας και για την περίπτωσή του είχαν ασχοληθεί εκ νέου το καλοκαίρι. Από τη πλευρά του και ο παίκτης πιέζει ώστε να επέλθει η συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Μεγάλο χαρτί στα χέρια του Ολυμπιακού είναι τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έχει ο σύλλογος της Αργεντινής, τα οποία ανέρχονται σε χρέη στα 100 εκ. ευρώ. Προσπαθούν να βγάλουν ότι περισσότερο μπορούν, αλλά στο τέλος επικρατεί αισιοδοξία ότι η συμφωνία θα επέλθει και ο παίκτης θα έρθει στον Πειραιά.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Ερνάντες είναι στη Σαν Λορέντζο από πολύ μικρή ηλικία και έχει 73 συμμετοχές με 3 γκολ στο ενεργητικό του. Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4,3 εκ. ευρώ. Το 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις!