Αποχώρησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Τούχελ: «Ο Ράσφορντ έχει ταλέντο χωρίς όρια, αλλά πρέπει να το αποδεικνύει»
- Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Δεν είναι αλήθεια ότι έχω τσακωθεί με τον Μαρίν, δεν έχει δικαίωμα να στεναχωριέται»
- Η πορωτική ομιλία του Αλμέιδα στους παίκτες της Σεβίλλης: «Όταν παίζεις με καρδιά και αρχ@@@α δεν υπάρχει αντίπαλος» (vid)
Αποχώρησε από τη Μονακό ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού...
Τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωστοποίησε η Μονακό, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε!
«Η Μονακό ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Όλοι στο σύλλογο ευχόμαστε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως και στους συνεργάτες του, το καλύτερο για το μέλλον», αναφέρεται χαρακτηριστικά και γίνεται αναδρομή και στα όσα κατάφερε στον πάγκο του συλλόγου.
Συγκεκριμένα, με τη Μονακό κατέκτησε το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2016-17, έφτασε στα ημιτελικά του Champions League την ίδια σεζόν και στα προημιτελικά το 2014-15.
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ήμουν προπονητής στη Μονακό για κάτι περισσότερο από 4 χρόνια. Έδινα πάντα τον καλύτερό μου εαυτό και δούλεψα με πάθος. Μαζί σημειώσαμε σπουδαίες επιτυχίες και πάντα θα θυμάμαι αυτές τις αναμνήσεις», ανέφερε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.