Ο βολεϊμπολίστας Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, για να μετακομίσει στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος αμυντικός συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου να συνεργαστεί με το Δημήτρη Τζιάβρα.

Ο Κωνσταντινίδης έχει αγωνιστεί εκτός από τον ΠΑΟΚ, σε Ορεστιάδα, Ηρακλή και Φοινικά Σύρου. Γεννήθηκε στις 05/08/1993 και το ύψος του είναι 188cm.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Κατά τη σεζόν 2023/24 κατέκτησε με τους «ασπρόμαυρους» τον τίτλο του Σούπερ Καπ, φτάνοντας στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον “δικέφαλο του βορρά” στην 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.